Filosofie

Ik, Gretha te Velde, het gezicht van Te Velde Advies, ben een ervaren bouwprojectmanager en huisvestingsadviseur die het heerlijk vind om voor u huisvestingsprojecten te trekken, te sturen en struikelblokken uit de weg te ruimen. Ik hou van samenwerken en vind het belangrijk om een goede verstandhouding op te bouwen met mijn opdrachtgever en met alle participanten die ik tegenkom in het bouwproces. Omdat mijn ervaring is dat dat het eindresultaat ten goede komt.

Ik ben nog altijd gefascineerd door de wereld van wonen en bouwen. Goed wonen is voor mij persoonlijk, en ik denk voor veel mensen, belangrijk. Iedereen woont, mensen, maar ook bedrijven. Er kan echter een fase komen waarop je huisvesting niet meer voldoet en dan moet je wat anders. Daar komt veel bij kijken. En dat is het moment dat veel mensen zich realiseren dat ze deskundigheid en ondersteuning nodig hebben. Ik vind het een uitdaging om als bouwprojectmanager en huisvestingsadviseur de motor te zijn van het huisvestingsproject. Ik ben er om u te ondersteunen en u zorgen uit handen te nemen. Mijn ervaring is breed, met de laatste jaren vooral een focus op scholenbouw. Ik zoek naar oplossingen die u misschien niet had verwacht maar die mogelijk wel een verrassend antwoord zijn op uw vraag en die uw organisatie beter zullen doen functioneren. Mijn Delftse achtergrond als bouwkundig ingenieur verloochen ik daarbij niet. En tot slot vind ik het erg belangrijk dat u als opdrachtgever blijvend trots bent op het eindresultaat. Daar krijg ik energie van!

Hoe werk ik? Elke opdracht is uniek, elk mens en elk bedrijf heeft andere wensen. Ik zoek uit wat u nodig heeft en ga daarmee aan de slag. Ik zorg er voor dat uw huisvestingswens handen en voeten krijgt. Mijn kracht zit hem in een flexibele manier van werken. Ik werk regelmatig samen met andere disciplines, waarbij ieder van ons zijn eigen talenten en vaardigheden inzet om daarmee bij te dragen aan een beter maatwerkeindresultaat. Ik werk o.a. samen met Liesbeth Janson van Studio Huijgens, een gedreven architect die net als ik op zoek is naar de menselijke maat.
Ik ben enorm gedreven om u als opdrachtgever tevreden te maken en te houden en geniet ervan om de problemen die ik onderweg tegen te komen te analyseren en op te lossen en alle zorgen uit uw handen te nemen.